Ondernemersprijs Fontys Extens

Academie voor installatiebranche wint Ondernemersprijs Fontys Extens

vrijdag 29 mei 2009, door Redactie.
Fontys Extens reikte gisteren voor de vierde keer haar ondernemersprijs uit. Dit jaar ging de onderscheiding naar de Imtech Academie, een hbo-opleidingstraject van Fontys Hogeschool Engineering.
20090529_MM_fontys extens ondernemersprijs_klein
Fontys Hogeschool Engineering startte in 2009 met de Imtech Academie, die zich specifiek richt op de installatiebranche. De invulling van dit traject is gerealiseerd in samenwerking met Imtech Building Services en bedoeld voor ongeveer achthonderd werknemers van deze organisatie. ‘Het ultieme maatwerk’, aldus Ricardo Abdoel, coördinator zakelijke dienstverlening bij de winnende hogeschool. ‘Een gat in de markt. Doordat de installatiesystemen steeds intelligenter worden, neemt de behoefte aan goed geschoold personeel toe. Een praktijkgerichte hbo-studie, die mee beweegt met de ontwikkelingen in de markt, is een absolute must voor de installatiebedrijven in de regio Eindhoven. Op deze wijze wordt direct invulling gegeven aan het streven van ondernemingen om in onze regio juist in de huidige crisistijd toch de cruciale competenties te behouden.’
Kennis voorop
Abdoel ziet als belangrijke meerwaarde van dit initiatief het samen met het bedrijfsleven een klus klaren. ‘Zo kunnen we een kijkje nemen in elkaars keuken. Imtech heeft een duidelijke vraag en belang bij dit opleidingstraject. Voor Fontys staat kennis steeds voorop. En op deze manier wordt die ook weer ingebracht in ons eigen onderwijs.’ Geert Mantingh directeur Fontys Extens reikte de ondernemersprijs gisteren uit in het Willem II stadion in Tilburg tijdens een themabijeenkomst van Extens over zin en onzin van relatiemanagement.
Fontys Extens Ondernemersprijs 2009

Fontys Extens Ondernemersprijs 2009

Rafdari

Always seeking for adventure.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.